TÚLÉLÉS & BUSHCRAFT TÚRA 3in1 – TÚRA, TÚLÉLÉSI ALAPOK ÉS A BUSHCRAFT ÉLETFORMA

TÚLÉLÉS & BUSHCRAFT TÚRA 3in1 – TÚRA, TÚLÉLÉSI ALAPOK ÉS A BUSHCRAFT ÉLETFORMA

Profin túlélni vagy nem profin…Nem ez a lényeg, hanem az, hogy az egész napos túra mellé túlélési ismereteket sajátíthatsz el. Legyen szó vízszerzésről, élelemszerzésről, menedéképítésről, csapdakészítésről és vadászatról. Ezen felül a bushcraft alapjaiba is bevezetünk benneteket. Éld túl és rendezkedj be alapon, megtanítunk arra benneteket, hogy egy túlélési helyzetet követően, hogyan is tudtok alkalmazkodni a vadonban az évszaknak, időjárásnak megfelelően. A túra során ezek a kézségek, szerszámok, menedékek elkészítéséről, ismertetéséről és elsajátításáról lesz szó. De nem akár hogyan, hanem te saját magad vehetsz ezekben részt. Ha nem tudod hogyan is kezdj neki egy eszköz vagy csapda készítésének, de meg szeretnéd tanulni, akkor ne habozz tovább, itt a helyed. Túráink egyénre szabottak, akár egyedül, csoportban, több főt is beleértve lehet jelentkezni.

Fontos információk:
– Nem számít a létszám, a program akár 1 fővel is megrendezésre kerül
– A program teljesen személyre szabott, te/ti alakítjátok, hogy mennyi időt szántok a programra és milyen nehézségű legyen, így akár az erőnlétileg gyengébb emberek, gyerekek és idősek is részt vehetnek.
– A program a Bükk-hegységben kerül megrendezésre
– A programok Noszvajról indulnak
– A program időtartama tőletek függ, 2-3 órától, akár egész nap is lehet.
– A programok nem csoportosak, azaz nem vonunk senkit senkivel össze. Hanem az a nap amikor jöttök csak rólatok szól.
– A részletek megbeszélése a bónusz megvásárlását követően telefonon történik.
– Igény esetén szállást is tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban telefonon tudtok érdeklődni.
– Aki merész és szereti a természet közelségét, azoknak a figyelmébe ajánljuk a vadkemping opciót is, ahol 3000Ft/fő áron kint is tölthetjük az éjszakát a hegységben, akár sátorban, akár saját kezűleg épített menedékben. Az ár tartalmazza a kint töltött éjszakát és a másnapi visszautat is.
– Felszerelés bérlésre van lehetőség. (hátizsák, túrabot, sátor, hálózsák …)

14 990 Ft / fő

0