ROBIN HOOD 3in1 – TÚRA, BALTADOBÁLÁS, ÍJÁSZKODÁS

ROBIN HOOD 3in1 – TÚRA, BALTADOBÁLÁS, ÍJÁSZKODÁS

Egy túra a vadabb fajták közül, itt átélheted az ókori küzdelmek és vadászat izgalmát. Visszarepítünk több száz évet és egy igazi háborús övezetbe csalunk el téged, ahol megmérettetheted magadat, hogy te mennyire boldogultál volna egy fejsze és egy íj segítségével. A nap sok mindenről fog szólni, de nem lőjük le a lényeget, egy a lényeg, ha szereted a kalandfilmeket és szereted az izgalmakat, akkor tetszeni fog ez a program.
Az Elveszett Utakon csapata visszarepít minket az ókorba, ahol a háború izgalma lengi körbe az erdőt és persze az oda látogatókat. A nap folyamán egy túrában lesz részetek, ahol különböző feladatokat kell megoldanotok, persze ókori eszközök segítségéhez nyúlhattok majd.. Természetesen, nem kell felvértezve lenned az íjászkodás és baltadobás mesterségével, ahhoz, hogy részt vegyél a kombón. Lehetőség van a megtanulásra is a túra közben.

Fontos információk:
– Nem számít a létszám, a program akár 1 fővel is megrendezésre kerül
– A program teljesen személyre szabott, te/ti alakítjátok, hogy mennyi időt szántok a programra és milyen nehézségű legyen, így akár az erőnlétileg gyengébb emberek, gyerekek és idősek is részt vehetnek.
– A program a Bükk-hegységben kerül megrendezésre
– A programok Noszvajról indulnak
– A program időtartama tőletek függ, 2-3 órától, akár egész nap is lehet.
– A programok nem csoportosak, azaz nem vonunk senkit senkivel össze. Hanem az a nap amikor jöttök csak rólatok szól.
– A részletek megbeszélése a bónusz megvásárlását követően telefonon történik.
– Igény esetén szállást is tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban telefonon tudtok érdeklődni.
– Aki merész és szereti a természet közelségét, azoknak a figyelmébe ajánljuk a vadkemping opciót is, ahol 3000Ft/fő áron kint is tölthetjük az éjszakát a hegységben, akár sátorban, akár saját kezűleg épített menedékben. Az ár tartalmazza a kint töltött éjszakát és a másnapi visszautat is.
– Felszerelés bérlésre van lehetőség. (hátizsák, túrabot, sátor, hálózsák …)

14 990 Ft / fő

0