REJTÉLYES JÁTÉKOK A BÜKKBEN

REJTÉLYES JÁTÉKOK A BÜKKBEN

Ha már meguntad a szabadulószobákat, vagy csak egy izgalmas napra vágysz a természetben, akkor ezt a csomagot neked találták ki. Nem csak a gyerekek szeretnek játszani, ugyan úgy a felnőtteknek is jár a szórakozás, kikapcsolódás. Fogjatok össze, és gyertek el barátokkal/haverokkal egy rejtélyes megmérettetésre. Garantált a jó kedv és a hangulat. A nap folyamán több ügyességi és fizikai próbát kell teljesítenetek. Amennyiben sikeresen teljesítettétek az egész napot, akkor pálya nehézségtől függően különböző nyereményekig juthattok el. Természetesen a könnyen teljesíthető pályákon kisebb nyeremények várnak, de az extrém pályán sikeresen befutók akár egy wellness hétvégét is nyerhetnek.

Fontos információk:
– Nem számít a létszám, a program akár 1 fővel is megrendezésre kerül
– A program teljesen személyre szabott, te/ti alakítjátok, hogy mennyi időt szántok a programra és milyen nehézségű legyen, így akár az erőnlétileg gyengébb emberek, gyerekek és idősek is részt vehetnek.
– A program a Bükk-hegységben kerül megrendezésre
– A programok Noszvajról indulnak
– A program időtartama tőletek függ, 2-3 órától, akár egész nap is lehet.
– A programok nem csoportosak, azaz nem vonunk senkit senkivel össze. Hanem az a nap amikor jöttök csak rólatok szól.
– A részletek megbeszélése a bónusz megvásárlását követően telefonon történik.
– Igény esetén szállást is tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban telefonon tudtok érdeklődni.
– Aki merész és szereti a természet közelségét, azoknak a figyelmébe ajánljuk a vadkemping opciót is, ahol 3000Ft/fő áron kint is tölthetjük az éjszakát a hegységben, akár sátorban, akár saját kezűleg épített menedékben. Az ár tartalmazza a kint töltött éjszakát és a másnapi visszautat is.
– Felszerelés bérlésre van lehetőség. (hátizsák, túrabot, sátor, hálózsák …)

Kiürítés
0