NOSZVAJKÖRTÚRA – BORKÓSTOLÓTÓL EGÉSZEN NOSZVAJ REJTETT KINCSEIIG

NOSZVAJKÖRTÚRA – BORKÓSTOLÓTÓL EGÉSZEN NOSZVAJ REJTETT KINCSEIIG

Noszvaj a levegőjéről híres kis falucska. Sokan nem tudják, de rengeteg rejtélyes dolog is történt itt a múltban. Mi elkalauzolunk benneteket egy igazi szórakoztató múltbeli programra. A körtúra során igénytől és érdeklődéstől függően változtatjuk a programokat. Noszvaj nevezetességei, rejtély túra, borkóstoló – pincelátogatás, kilátás a Bükkre.. Ez mind-mind szórakoztató és emészthető formában, hogy mind a kicsik, mind a nagyok élvezettel töltsék el a napot a túravezetőjükkel. Rengeteg rejtély és finomabbnál finomabb borok, ételek, emlékek övezzék végig az itt eltöltött napot.
Az Elveszett Utakon csapata létrehozott egy olyan körtúrát Noszvajon, ami a személyre szabhatóságán kívül, igazi még nem látott elemeket is tartalmaz, gondolunk itt a rejtélyes múltbeli történésekre. Ki ne lenne kíváncsi olyan dolgokra, amiket legendák öveznek és persze nem unalmas sablonsztorikra amit minden helyi ismer.. Elkalauzolnak minket egy olyan világba, amit teljes mértékben a magunkénak érezhetünk, hiszen mi alakítjuk a túránkat, teljesen a saját érdeklődésünkre szabva.

Fontos információk:
– Nem számít a létszám, a program akár 1 fővel is megrendezésre kerül
– A program teljesen személyre szabott, te/ti alakítjátok, hogy mennyi időt szántok a programra és milyen nehézségű legyen, így akár az erőnlétileg gyengébb emberek, gyerekek és idősek is részt vehetnek.
– A program a Bükk-hegységben kerül megrendezésre
– A programok Noszvajról indulnak
– A program időtartama tőletek függ, 2-3 órától, akár egész nap is lehet.
– A programok nem csoportosak, azaz nem vonunk senkit senkivel össze. Hanem az a nap amikor jöttök csak rólatok szól.
– A részletek megbeszélése a bónusz megvásárlását követően telefonon történik.
– Igény esetén szállást is tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban telefonon tudtok érdeklődni.
– Aki merész és szereti a természet közelségét, azoknak a figyelmébe ajánljuk a vadkemping opciót is, ahol 3000Ft/fő áron kint is tölthetjük az éjszakát a hegységben, akár sátorban, akár saját kezűleg épített menedékben. Az ár tartalmazza a kint töltött éjszakát és a másnapi visszautat is.
– Felszerelés bérlésre van lehetőség. (hátizsák, túrabot, sátor, hálózsák …)
– Az ár nem tartalmazza a belépőjegyeket.
– Különböző programok felárt képezhetnek. További információért, vegyék fel a kapcsolatot az Elveszett Utakon csapatával.
– Az ár tartalmazza az ingyenesen látogatható helyszíneket, az íjászkodást, baltadobálást és a körtúra teljes levezényelését, plusz egy üveg bort és a Noszvaj rejtett kincseinek bemutatását. A további ingyenes programokról érdeklődni telefonon lehetséges.

14 990 Ft / fő

0