LESBEN A VADÁLLATOK NYOMÁBAN, A BÜKK-HEGYSÉG

LESBEN A VADÁLLATOK NYOMÁBAN, A BÜKK-HEGYSÉG

A Bükk hegység szerencsére bőven büszkélkedhet gyönyörű állatokkal. Az Elveszett utakon túravezetői megmutatják nektek a középhegység egy másik oldalát is, amit sok ember a saját szemével csak nagyon ritkán csodálhat meg. A másik oldal pedig az, hogy egy tapasztalt túlélési szakértő fog erre a túrára elkísérni benneteket, aki rengeteget tud az erdőről és segít olyan közel kerülni a vadakhoz amennyire csak lehet, de a legfontosabb, hogy mind biztonságosan történjen. Őzek, szarvasok, muflonok, kis szerencsével róka, borz .. nagyobb szerencsével farkast és akár medvét is láthatunk. ( Igen, a mi kis szeretett Bükk-hegységünkben is előfordul mostmár egy-egy kisebb medve.) Természetfotósok, természetkedvelők és minden olyan ember, aki egy újfajta izgalomra vágyik, annak itt a helye. Tárd nagyra a szemeidet, nyúlcipőt fel és kamerákat elő és itt az ideje beleolvadni a környezetbe és megnézni az erdő lakóit közelebbről.
A program során egy kisebb nagyobb túrában lesz részetek. Ez erőnléttől és látni kívánt állatoktól egyaránt függ. A túrák teljesen személyre szabottak, figyelembe van véve az erőnlét, érdeklődés és minden más is, így akár gyerekekkel idősebekkel is élvezhető programot tud kialakítani a szervező. Alakítsd teljesen a saját formádra a túrákat.
A bónusz megvásárlását követő egyeztetés során egészen az alap kérdésekig formálhatod a program tematikáját.. indulás, érkezés, táv, nehézség és jelen esetben látni kívánt állatok tekintetében is.

Fontos információk:
– Nem számít a létszám, a program akár 1 fővel is megrendezésre kerül
– A program teljesen személyre szabott, te/ti alakítjátok, hogy mennyi időt szántok a programra és milyen nehézségű legyen, így akár az erőnlétileg gyengébb emberek, gyerekek és idősek is részt vehetnek.
– A program a Bükk-hegységben kerül megrendezésre
– A programok Noszvajról indulnak
– A program időtartama tőletek függ, 2-3 órától, akár egész nap is lehet.
– A programok nem csoportosak, azaz nem vonunk senkit senkivel össze. Hanem az a nap amikor jöttök csak rólatok szól.
– A részletek megbeszélése a bónusz megvásárlását követően telefonon történik.
– Igény esetén szállást is tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban telefonon tudtok érdeklődni.
– Aki merész és szereti a természet közelségét, azoknak a figyelmébe ajánljuk a vadkemping opciót is, ahol 3000Ft/fő áron kint is tölthetjük az éjszakát a hegységben, akár sátorban, akár saját kezűleg épített menedékben. Az ár tartalmazza a kint töltött éjszakát és a másnapi visszautat is.
– Felszerelés bérlésre van lehetőség. (hátizsák, túrabot, sátor, hálózsák …)

9 990 Ft / fő

0