KIKAPCSOLÓDÁS A TERMÉSZETBEN KISMAMÁKNAK

KIKAPCSOLÓDÁS A TERMÉSZETBEN KISMAMÁKNAK

Hány kismama érzi magát rosszul ha már kezd nőni a hasa…ha már elveszti alakját…nem kíván semmit…nincs kedve semmihez…nincs ereje semmihez, magyarán szinte elmegy az életkedve is. Ne feledkezzünk meg arról, hogy ilyenkor is fontos, hogy magunkkal is foglalkozzunk. Fontos az egészség és a sport is az áldott állapotban, nem csak ránk, hanem a kisbabánkra is nézve. Túráinkat több kismama hozzásegítésével hoztuk létre, megkértük őket, hogy számoljanak be, mi az, amivel ki tudna kapcsolódni, ami hiányzik az életükből. Mi pont ezeket a szempontokat vettük figyelembe. Túra…de nem megterhelően. Kikapcsolódás…távol mindentől. Jó kedv…de nem beposhadva otthon. Jó illat…nem mindentől hányinger. Mellette, hogy kikapcsolódunk, távol vagyunk minden kellemetlen szagtól, mozgunk egész nap, és még rengeteg program vár minket. Túráink egyénre szabottak, mellyel az a célunk, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát.

Fontos információk:
– Nem számít a létszám, a program akár 1 fővel is megrendezésre kerül
– A program teljesen személyre szabott, te/ti alakítjátok, hogy mennyi időt szántok a programra és milyen nehézségű legyen, így akár az erőnlétileg gyengébb emberek, gyerekek és idősek is részt vehetnek.
– A program a Bükk-hegységben kerül megrendezésre
– A programok Noszvajról indulnak
– A program időtartama tőletek függ, 2-3 órától, akár egész nap is lehet.
– A programok nem csoportosak, azaz nem vonunk senkit senkivel össze. Hanem az a nap amikor jöttök csak rólatok szól.
– A részletek megbeszélése a bónusz megvásárlását követően telefonon történik.
– Igény esetén szállást is tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban telefonon tudtok érdeklődni.
– Aki merész és szereti a természet közelségét, azoknak a figyelmébe ajánljuk a vadkemping opciót is, ahol 3000Ft/fő áron kint is tölthetjük az éjszakát a hegységben, akár sátorban, akár saját kezűleg épített menedékben. Az ár tartalmazza a kint töltött éjszakát és a másnapi visszautat is.
– Felszerelés bérlésre van lehetőség. (hátizsák, túrabot, sátor, hálózsák …)

9 990 Ft / fő

0