APÁK NAPJA A BÜKKBEN

APÁK NAPJA A BÜKKBEN

Teljesen mindegy, hogy milyen munkát végez „apa”, ülhet ő akár az irodában, dolgozhat egy üzletben vagy repülőket is vezethet, de benne is megvan még az a bizonyos ősi vadság és vonzza a természet. Legalábbis ez a férfiak nagy részét érinti. Apák napja alkalmából össze is dobott az Elveszett Utakon csapata egy kis csomag az apukák részére. A csomag alapja egy kis túrázás, de nem álltak meg ennyinél.. A csomagban rengeteg választható opciót kínálnak a különböző apukák részére. Egészen a bor és pálinkakóstolón át a túlélő praktikák, íjászkodáson és baltadobáláson keresztül a vadkempingig. De ez mind csak néhány dolog.. Ezen felül rengeteg olyan programot kínálnak, amivel teljesen egyedivé és személy/érdeklődésre szabott túrákat tudnak kínálni azok az apukák részére, akik kedvelik a természetet. Persze, mi is szeretnénk adni valamit az apukáknak.. így a bónusz mellé, aki elszeretné, teljesen ingyen elhozhatják magával a gyerkőceit is, így ünnepelve meg az apák napját közösen.

Fontos információk:
– Nem számít a létszám, a program akár 1 fővel is megrendezésre kerül
– A program teljesen személyre szabott, te/ti alakítjátok, hogy mennyi időt szántok a programra és milyen nehézségű legyen, így akár az erőnlétileg gyengébb emberek, gyerekek és idősek is részt vehetnek.
– A program a Bükk-hegységben kerül megrendezésre
– A programok Noszvajról indulnak
– A program időtartama tőletek függ, 2-3 órától, akár egész nap is lehet.
– A programok nem csoportosak, azaz nem vonunk senkit senkivel össze. Hanem az a nap amikor jöttök csak rólatok szól.
– A részletek megbeszélése a bónusz megvásárlását követően telefonon történik.
– Igény esetén szállást is tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban telefonon tudtok érdeklődni.
– Aki merész és szereti a természet közelségét, azoknak a figyelmébe ajánljuk a vadkemping opciót is, ahol 3000Ft/fő áron kint is tölthetjük az éjszakát a hegységben, akár sátorban, akár saját kezűleg épített menedékben. Az ár tartalmazza a kint töltött éjszakát és a másnapi visszautat is.
– Felszerelés bérlésre van lehetőség. (hátizsák, túrabot, sátor, hálózsák …)
– Az ár tartalmazza apát és fiát egyaránt.

14 990 Ft / fő

0