APA-FIA KOMBÓ – TÖBB, MINT TÚRA A BÜKKBEN

APA-FIA KOMBÓ – TÖBB, MINT TÚRA A BÜKKBEN

Egy pasis program a javából. Természet, apa és fia, mi kell ennél több? Egy kis kikapcsolódás és felejthetetlen programok. Sajnos a mai felgyorsult világban sok apuka nem tud megfelelő mennyiségű időt szakítani a gyermekére. Ezért is gondoltuk úgy, hogy ez a nap legyen felejthetetlen mindkettőjük számára.
Az Elveszett Utakon túravezetői ezen a napon egy igazi kis kapcsolatépítést hozott létre a javából. A nap több részből áll és a hangsúlyt maximálisan az apa-fia kapcsolatra fekteti. Lesznek ügyességi feladatok, bizalompróbák és rengeteg olyan feladat, amit csak közösen fognak tudni megoldani, cserébe pedig több kis apróságot szerezhetnek meg.

Fontos információk:
– A program teljesen személyre szabott, te/ti alakítjátok, hogy mennyi időt szántok a programra és milyen nehézségű legyen, így akár az erőnlétileg gyengébb emberek, gyerekek és idősek is részt vehetnek.
– A program a Bükk-hegységben kerül megrendezésre
– A programok Noszvajról indulnak
– A program időtartama tőletek függ, 2-3 órától, akár egész nap is lehet.
– A programok nem csoportosak, azaz nem vonunk senkit senkivel össze. Hanem az a nap amikor jöttök csak rólatok szól.
– A részletek megbeszélése a bónusz megvásárlását követően telefonon történik.
– Igény esetén szállást is tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban telefonon tudtok érdeklődni.
– Aki merész és szereti a természet közelségét, azoknak a figyelmébe ajánljuk a vadkemping opciót is, ahol 3000Ft/fő áron kint is tölthetjük az éjszakát a hegységben, akár sátorban, akár saját kezűleg épített menedékben. Az ár tartalmazza a kint töltött éjszakát és a másnapi visszautat is.
– Felszerelés bérlésre van lehetőség. (hátizsák, túrabot, sátor, hálózsák …)
– Az ár tartalmazza apát és fiát egyaránt

19 990 Ft / fő

0