Speciality Hiking

KAtonaságra felkészülés

Nem elég a minimumot teljesíteni a kiképzésen, tűnj ki a többiek közül, és mutasd meg mire vagy képes! Itt megtanulhatod az alapokat
Erőnlét? Tájékozódás? Kitartás?…Sajátítsd el amire szükséged lesz.

Osztálykirándulás

Célunk ebben az esetben sem más, minthogy a gyerekek is kiszakadjanak a betondzsungelből és a virtuális valóságot hátuk mögött hagyva új élményeket szerezzenek a természetben. Programjainkat, túráinkat irányadás képpen a túra menüpontban láthatjátok.

Randi az erdőben

Vajon kinek fog jobban tetszeni a belevaló csajszinak vagy a férfinak? Mindenki eldöntheti mennyire akar romantikus vagy kemény lenni. Ez egy olyan randi, akár első randi, amely kint van a természetben, természetes asztallal és székekkel várva a párokat, mindenkinek az elképzelése alapján. Várja őket a gyertyafényes vacsora, kerti díszítés, hangulatfények, hangulatos zene, és a párjának a kedvenc virága, ezt a felejthetetlen élményt még az unokák is hallani fogják. Vedd le párodat a lábáról!

Lánykérés

Amikor eljön az a bizonyos nap, hogy a férfi eljegyzi párját, az már egy nagy lépés. Viszont sokan bajban vannak, azzal, hogy hogyan is zajlódjon a lánykérés, mivel tudná meglepni, hogyan tudná felejthetetlenné tenni. Mi ebben segítünk, hogy egy olyan élménnyel lepd meg párodat, melyhez nem csak könny csordul ki, de a válasz is garantáltan igen lesz…Akarom mondani egy felejthetetlen élményt kap, amit soha sem fog elfelejteni.

Legénybúcsú

A buli elszabadult!…a természetnek nem hiányzik alkohol!…Majd a fa megtart! Igaz, hogy a férfiak nem kerítenek akkora feneket a készülődésnek, eseményeknek, de viszont azt várják, hogy mielőtt férjhez mennek, a barátokkal a nagy esemény előtt kikapcsolódjanak. Specialitásunk alatt nem az a célunk, hogy részeg emberek legyenek, hanem az, hogy egy olyan élménnyel záruljon az esemény, melyre minden egyes tag a legnagyobb örömmel gondol vissza, főképpen a vőlegény.

Leánybúcsú

Végre eljött ez a nap is! Ugyan úgy, mint a férfiak szeretnek “kan” bulit tartani, úgy a nők is szeretnek csajos bulit szervezni, kikapcsolódni és “pletyizni”, távol a hímneműektől. Igaz, hogy a csajok nem eresztik el magukat olyan értelemben, mint a férfiak, ők inkább beszélgetnek, társasjátékoznak, válogatott vicces játékokkal játszanak, activityznek, borozgatnak. Specialitásaink alatt, arra törekedtünk, hogy mindenkinek az egyik legjobb napja legyen az esküvője mellett. A fent felsorolt programok természetesen mindenki elvárása alapján változtatjuk meg. 

Vásárold meg programjainkat könnyedén

0