Ki is vagyok én?

Egy srác, aki rajong a természetért. Akiben dúl az adrenalin, kitartás és aki abban leli örömét, ha feszegeti határait és az erdő mélyén barangol messze a civilizációtól.

Célom, hogy minél több ember kiszakadjon a hétköznapi életéből, kitekintsenek a nagy világba, ismerjék meg a természet adta csodáit és érezzék magukat “szabadon”.

a Hely ahol élek

Minden nap kelj fel ott, ahol a szabadságérzet tölt el!

Életem során mindig is jobban érdekelt a természet, olyan programokat kedveltem, ami kint zajlik a szabadban. Kerültem a nagy városokat és vonzódtam a nyugodtság felé. Ekkor határoztam el, hogy erdő közelébe költözök, pontosabban Noszvajra közvetlenül a Bükk lábához. Felülmúlhatatlanok az itt eltöltött napok, a nyugodtság, a természet adta közeg és a tiszta levegő.

Mit szeretnék ezzel elérni?

Minél több ember figyelmét fel szeretném hívni arra, hogy ne a számítógép előtt üljenek a négy fal között, hanem kint a természetben. Találjanak rá arra, ami őket boldoggá teszi. Akár hobby, időtöltés, kikapcsolódás vagy ha teheted választ a hobbydat hivatásodnak.

Egészségesebb életet

Kiegyensúlyozottabb mindennapokat

Nyugodtabb mindennapokat

Örömtelibb életet

Miért is választottam ezt?

Szeresd a munkád, azt amit csinálsz!

Minden nap úgy kelek fel, hogy mikor megyek már? Törekedtem mindig arra, hogy azt csináljam, amit szeretek, hiszen abba vagyunk a legjobbak és a legboldogabbak. Bennem folyamatosan dúl az adrenalin, szeretem feszegetni határküszöbömet és kitartásomat.

0