Miért is gondoltunk rájuk?

Az Elveszett Utakon tervezése közben mindig visszatértünk egy bizonyos témára, ez nem volt más, mint a fogyatékossággal élők és a természet kapcsolata. Azon gondolkoztunk, hogy a legtöbb ember úgy gondolja, hogy aki valamilyen fogyatékossággal él az kevesebb, mint az “egészséges emberek”. Szeretnénk, ha ezek az emberek ugyan úgy átéreznék, beleélhetnék magukat a természet adta javakba. Nekünk célunk az, hogy ne azt érezzék, hogy az életük korlátok közé van szorítva, hanem ugyan olyan boldog és teljes életet élhessenek ők is, miközben átélhetik azokat az izgalmakat, élményeket, ami eddig nem volt elérhető számukra.

Fogyatékossággal élők és a természetjárás

Kikre is gondolunk?

Jelen pillanatban nem tudunk minden típusú fogyatékkal élő embereket fogadni. Jobb oldalt láthatjátok, kiket is tudunk fogadni.

Jelen pillanatban nem tudunk minden típusú fogyatékkal élő embereket fogadni. Lentebb láthatjátok, kiket is tudunk fogadni.

Kiket tudunk fogadni jelen esetben? 1. Látássérülteket 2. Vakokat 3. Down-szindrómás embereket 4. Hallássérülteket 5. Enyhén fogyatékossággal élő embereket 6. Beszédfogyatékosokat 7. Autistákat

Milyen lehetőségeket kínálunk számukra?

Egy olyan túrát, ahol csak és kizárólag az adott ember-kísérő/emberek-kísérők igényeire szabjuk ezeket az egyedi túrákat. Minden program és túra ugyan úgy számukra is teljes mértékben elérhető az adott fogyatékossághoz mérten.

Érezd magad biztonságban!

Mennyire biztonságos ez számukra?

Maximálisan, hiszen minden túra előtt felmérjük a terepet és olyan túratervet készítünk el, hogy a túra zökkenőmentes számukra. Gyógypedagógiai asszisztensünk nagyban segíti a munkánkat az ilyen egyedi túrák során.

Légy részese te is..

Miért érdemes eljönni!?

Z

Egyedülálló lehetőség

Z

Megérezheted a teljesség érzését az erdő mélyén is

Z

Juss el oda ahova azt hinnéd hogy nem tudsz eljutni

Z

Közérzet és hangulat

Z

ÖNBIZALOM NÖVELÉS

Jövőbe néző terveink

A később folyamán szeretnénk WILD SAFARI-kat rendezni, mely csak a fogyatékossággal élők számára lesz elérhető. Ezen új programunk segítségével a mozgássérült emberek is részt tudnak venni zökkenőmentesen ebben a felejthetetlen élményben. Kérünk adományozz, hogy mihamarabb ők is részt vehessenek egy felejthetetlen élményben és ők is eljuthassanak oda, ahova azt hiszik nem juthatnak el. Adományozásért kattints a lenti “adományozz” gombra.

 

Van kérdésed? Jelentkezni szeretnél?

0